16 Ocak 2013 Çarşamba

Hoşgeldin 2013! İyi de ışınlama makinemiz nerede?

Sinema, televizyon ve kitaplar her zaman hayal gücümüzü harekete geçirmiş, bizi yeni dünyalara taşımış, bazen ağlatmış, bazen güldürmüş, bazen de korkudan çığlıklar attırmıştır. Sıkça da teknolojinin gelecekte neler yapabileceği, yaşam biçimimizi nasıl etkileyip değiştireceğini göstermekten de geri durmamıştır.

1980 yıllarının filmlerinde tablet bilgisayarlar sıkça fütüristik cihazlar olarak sunuluyor, 60'lı yıllarda evi temizleyen robotlar çizgi filmlerde boy gösteriyordu. Taşınabilir telefonlar bu kadar küçülmüş hayal edilemese bile, bilim kurgu filmlerinin vazgeçilmez birer dekoru idi.

Bizim neden ışınlama makinemiz yok?

Bu şekilde geçmişte sunulmuş bir çok hayal mahsülü cihaz çoktan hayatamıza girmiş olmasına rağmen teknolojinin bizi yarı yolda bıraktığı durumlar da var. Mesela Uzay  Yolu'ndan bildiğimiz, tanıdığımız ışınlama makinemiz hala icad edilemedi. 
Bir yerde bir işi yapmak için, yine bir araca binip, bir yerden bir yere giderken zaman kaybetmemiz, trafiğe takılmamız gerekiyor, çok kısa ufak işler için bile olsa, aynı anda bir çok yerde olamadığımız için, bir çok insan çalıştırmamız gerekiyor.

Işınlamaya en iyi alternatif: zoozz


Işınlama teknolojisi halen geliştirilmemiş olsa bile, buna yakın sonuçlar oluşturan bir teknoloji var. Bu teknoloji ile zaten birçok noktaya "ışınlanmış" binlerce kullanıcıya mikro görevler pas ederek, aynı anda bir sürü noktada işinizi yaptırabiliyorsunuz. O kadar kolay ki, web portalinden giriş yapıp,  son derece detaylı talimatlandırabildiğiniz görevleri bir kaç dakikada oluşturup, binlerce kullanıcıya anında iletebiliyorsunuz. Sonuçlar ister fotoğraf olsun, ister onlarca sorudan oluşan saha verisi olsun, isterse koordinat ve lokasyon bilgisi olsun,  anında önünüze "ışınlanıyor". Kontrol edip onaylarsanız, kullanıcı ödemesini alıyor.

"Işınlama" teknolojisini kullandıkça ödüyorsunuz, herhangi bir aidat, sabit gider yok!

Herhangi bir kredi kartı kullanmadan üye olup, görev dizayn etmeye başlayabilirsiniz. Sadece görevi aktive edip kullanıcılara yayınlarken, yine kendi tespit ettiğiniz bütçe kadar ödeme yapıyorsunuz. Beğenmediğiniz, onaylamadığınız sonuç için ödeme yapmıyorsunuz!

Hemen üye olun!

2 yorum:

  1. Çok akıllıca, biraz daha detay verilse geliştirilmesine bile katkımız olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl detay isterseniz, info@zoozz.com.tr'ye mail atın, daha detaylı bilgilendirelim, sizi.

      Sil